A Chinese wedding in Visby

Om någon hade sagt till mig att jag en dag skulle köra runt på två härligt galna kineser som åkt till Gotland för att gifta sig för att ta en massa episka porträttbilder skulle jag ha ställt mig någon tveksam till det. Först trodde jag att det helt enkelt var spam. Någon kinesisk man som beskrev hur han skulle åka till Gotland och gifta sig i Visby, det lät inte helt rimligt till en början. Men sedan kom det fler mail, och fler kineser, och jag fick till slut en annorlunda bröllopsupplevelse. Efter en kort välsignelsecermoni i St Clemens ruin där tårarna flödade hoppade vi in i en bil och körde runt till olika platser på ön och fotade porträtt. Det finns många anledningar till varför det är härligt att vara bröllopsfotograf, men en sak som jag verkligen uppskattar är inslagen av totalt oväntade möten. Så, jag bjuder på den kinesiska varianten med detta inlägg. Porträtt i massor, överallt!

Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

UA-17537280-1