SARA N.

Jag är född och uppvuxen gotlänning med havet och ön i hjärtat. Jag har varit iväg och doktorerat i organisk kemi men hittat hem igen, föredrar att organisera mitt skrivbord enligt högystemet (jo jag vet precis vart allt finns) och pratar mycket svengelska.

Man ska hinna mycket i livet så just nu är jag bröllopsfotograf, jobbar som kemist inom kulturvården, och hänger med mina två små barn.

Jag fotograferade mitt första bröllop 2009 och jag fastnade direkt eftersom bröllop ger mig en stor kreativ frihet samtidigt som jag får leverera en uppskattad produkt. Jag är framförallt inspirerad av naturen och mina kunder säger nästan alltid att mina bilder speglar den gotländska själen. Det är jag stolt över.

Om du vill anlita mig för ett uppdrag eller har andra frågor, tveka inte att kontakta mig. Jag har sällan sagt nej till kaffi men skype, telefon eller mail går också bra. Jag finns i Visby men reser gärna för en bröllopsfotografering eller annat spännande uppdrag.

 

Jag är medlem i nätverken www.bröllopsfotografer.com som samlar de bästa bröllopsfotogarferna i Sverige, samt Fearless Photographers som är ett världsomspännande nätverk för bröllopsfotografer.

2017 utnämdes jag som finalist till priset för "Europes Best Wedding Story" under Europas största konferens för bröllopsfotografer - Way up North.

 

 

way up north finalist best wedding story

UA-17537280-1