Bröllop på Gotland 2021 och en perfekt operfekt bröllopsberättelse

Nu är det hög tid att boka bröllopsfotograf för 2021! Jag fotograferar bröllop på Gotland och har ett par datum lediga. Det är bättre att höra av sig så fort som möjligt även om ni inte har alla detaljer planerade – HÄR hittar ni svar på några av de frågor jag får oftast. Hoppas vi hörs!

Målet med att fotografera bröllop är inte att leverera vackra och perfekta bilder. Så var det mer från början får jag erkänna, men efter 11 år och många lärdomar så har jag lärt mig något, och det är att minnen inte byggs av perfektion. Jag har utvecklats från att söka det perfekta till att omfamna det operfekta. Det tycker jag själv är befriande och mina kunder får bättre, mer levande och tidlösa bröllopsbilder.

En tid i mitt liv som var långt ifrån perfekt, men ändå ganska bra är studenttiden i Uppsala. Åh vem vill inte leva på nudlar, bo i studentkorridor och spendera oändliga timmar på BMC? Under det första året i Uppsala skulle jag vara med på en nollning, och då dök det upp tre roliga och smarta tjejer. Team Baywatch bildades, vi vann ett tequilapris och för en lång tid framöver så var vi ett sammansvetsat gäng. Det pågår en del fester i Uppsala, men på måndagar var nationerna i regel stängda och det gick ju bara inte, så vi börjar ses hemma hos någon i gänget. Måndagsklubben var ett faktum! En särskilt legendarisk kväll inträffar i februari 2004 och den kom att vara direkt livsavgörande för minst två av oss. Vi hade “shotsprovning” i mjukisbyxor och dansade till Bob Marley hemma hos min vän Sara som bodde i en korridor. Vi sjöng serenader från korridorens gemensamma balkong och förde väl ett himla liv. Några saker händer då – två nykomlingar i korridoren blev indragna på den här festen, en av dem kommer min kompisar Sara gifta sig med långt senare, den andre kommer vara bestman på bröllopet här nedan. I korridoren under får en kille för sig att kolla in vad som händer där uppe – det är Danne, numer pappa till mina barn.

Brudgummen här nedan visade sig ha bott granne med mig och kände väl till Måndagsklubben! Det är sånt man kan prata om på ett bokningsmöte. Det är kanske inte perfekt men ändå ganska perfekt.

Bröllop på Furillen

S & D höll sig bröllop på norra Gotland, på Furillen och Prima gård, med vigsel i Bunge kyrka. Vindbyar, regn, tidsscheman som rök åt fanders och ett fantastiskt sällskap av släkt och vänner gjorde den här dagen till en virvelvind av tårar, känslor och operfekt perfektion. Alla leverantörer som varit inblandade i det här bröllopet är favoriter för mig och definitivt med i mina tips för Gotlandsbröllop.

Platser: Fabriken Furillen, Bunge kyrka (vigsel)

Middag: Prima gård

Brudbukett: Irisdals blomsterhandel

Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

UA-17537280-1